Lördag!

Lördag idag.
Det innebär innebandy på förmiddagen för denna familjen.
Sen på eftermiddagen idag åkte vi ut på landet och hälsade på vänner som bor där, med deras 3 barn, några katter och höns + tuppar då. De har en liten lantgård typ, eller vad man ska kalla det. Fint har dem iaf.
Vi blev bjudna på lite mat först, hemmagjort potatismos och korv till ungarnas glädje. :-)
Ja men det var faktiskt helt ok, godare med egengjort potatismos faktiskt. Sen glass o maränger till efterätt. Och lördagsgodis på det, till ungarna då, jag knaprade i mig några stavar morötter från middan som var kvar. Gott det med. :-)

Barnen lekte bra i några timmar. Sen kollade dem på film ett tag också, det vart lite rörigt då, men dem lugnade ner sig igen iaf och valde sen att gå ut en stund innan vi skulle åka hem.
Kom hem igen lagom till bolibompa. Hehe, sen var det lite mat igen och sen sovdags för barnen. Jossan somnade fort före kl 20 iaf. Dock är Amanda vaken ännu, men hon har hostanfall hela tiden så det är ju lite svårt att sova då.
Kruppen igen, antar jag.. vi får se hur natten blir. Hon har blivit kall antar jagn är hon varit ute. I förrgår var hon ut i bara vinterjacka o vanliga byxor och gick. Sen idag var hon ut i det också och lekte en bra stund. (Utanför där innebandyn är).
Det var nog inte bra för henne, hon är kännslig. Jossan hostar också, men inte lika mkt iaf.
Det är bara sjukdommar HELA tiden! Blir tröttsamt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0