Kattbesök

Hej hej..

Kväll igen. John jobbar, superskoj *not* hans kvällsveckor är dryga. Men men, man får gilla läget, fast det blir så konstiga tider. I förmiddags eller runt lunch tiden idag hände nått som inte brukar hända, hehe.
Vi fick en katt på besök. Den var jättefin och så, gosig och säkert hungrig också. Den var rätt som det var på balkongen. Vi bor 2 våningar upp så det hör inte till det vanliga. Dem kan inte hoppa upp hit om man säger så.
Jossan blev aldeles till sig, och Amanda blev rädd.

Den lyckades smita in såklart när john skulle kolla var den kunde komma ifrån, vilket håll från balkongerna.
Den hade gått på balkongräcket en bra bit iaf, för sen på ena sidan tar det s topp då nån har satt upp hårt plast för räcket, antagligen för att dem har egen katt. Så ditåt (höger) kunde den inte gå så långt, vi såg iaf ingen som var ute på sin balkong. Man ser ganska bra. På ett konstigt sätt, iaf så satte j upp katten på balkongräcket igen för att se om den gick hemmå till sig igen, men nä den hoppade ner o började klösa på en matta jag har där ute på vädring. Suck.
Jaha ja de va bara för han att gå in och stänga dörren och låta den vara där för att se om den hittade hem till sig tillslut. Och efter nån timma var katten borta från balkongräcket så då har den väl kommit på var den bodde.  

Hände en ganska rolig grej egentligen under tiden katten va på balkongen..

Amanda var väldigt avvaktande, jossan hängde i fönstret så mkt hon kunde bara för att se en skymt av katten. Rätt som det var hoppade den upp så att man såg bara dess huvud i fönstret på balkongdörren. Amanda blev så rädd så hon började grina. Hände ju snabbt så hon blev väl bara rädd när huvudet stack upp så snabbt. *fniss*
Kunde inte hålla mig för att skratta lite åt henne, men fick ju såklart trösta henne med och förklara att katter är ju inte farliga. O de vet hon ju egentligen med (hennes faster har 2 katter) men hon gillar verkligen inte katter. Hon är INGEN kattmänniska alls. Och jossan är tvärsom. Hon älskar både katter och hundar.

Jaja. Men ganska irriterande är det, för jag vill inte ha nån katt på min balkong i sommar när man har balkongdörren öppen och har blommor och dynor där. Händer det igen kommer jag att sätta upp en lapp i varje port här i huset så att den som har denna katten vet att katten smiter från balkongen. Och att dem får sätta upp något så den inte kan gå iväg.

Nej nu är det dags för potatisbullar & lingonsylt. Och rivna morötter såklart. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0