Länge sen igen, och inlines.

Länge sen jag skrev något här, dagarna rullar bara på. Speciellt när man har sjuka barn hemma som v i har just nu.
Fast just idag var dem feberfria iallafall. Eller Amandas temp låg på 37.7 så det är nästan feberfritt iaf om man jämför med att hon hade 40.2 i förrgår. Jossan är mer förkyld än vad Amanda är, så de blir hemma hela denna veckan iaf.
Tur i oturen att de ej blev nån fjällenresa för oss nu i påsk då.
Hade ju tänkt åka upp till stugan men john har ju gipsad arm så då är det inte så skoj att va där och inte kunna göra nånting med alla samtidigt. Som man vill göra där. Åka skoter, skidor och sånnt.
Vädret som ska vara där ser väl heller inte bra ut egentligen, regn o grått, och plussgrader. Men på fredag skulle det visst va fint iaf så vi får hoppas att dem som åker upp dit får en underbar långfredag på fjället utan oss.

Idag var John till jobbet en sväng igen. Sen efter det så träffade han en som vi köpte begagnade inlines av, till Amanda!
50 spänn för ett par barninlines. Perfekt pris. Dem var lite repiga frampå vid tårna, men det lät säkert bli mer repor.
Fattas bara knäskydd och armbågs skydd så kan hon testa att åka utomhus också. Hjälm har hon redan.
Handledsskydd ska man ju inte använda om man åker inlines det blir nästan farligare enligt läkarna då man kan bryta handleden om man sätter ner händerna först, så dem hoppar vi över faktiskt.
Vi tänkte köpa inlines tidigare, men så blev det inte av o så kollade jag runt lite på internet och hittade dessa för billig penning så vi slog till iaf. Kul för Amanda, och bra att hon får träna balansen så kanske hon kan det mer sen i vinter igen när hon ska åka riktiga skridskor igen.
Hon provade dem här inne (plastmatta golv så ingen fara för repor).... Det gick riktigt bra faktiskt, hon va lite skeptisk i början men sen ville hon typ sova med dom på sig inatt också, hehe.
Jossan härmade henne och gjorde samma som storasyster gjorde fast utan inlines såklart. Hon fick dock prova att sätta på sig inlines'en en pluttestund, men dem är ju som båtar på hennes fötter så det går ju inte att hon ska testa att åka.
Vi sa att hon fick vänta något år till och då blev hon glad och ropade: JJjjaaaaaaa!!!!! Hehe, lillpluttan där! :)

Annars så har vi tagit det lungt idag onsdag.. (igår med tanke på att kl är över midnatt)!

Imorrn ska vi städa sen bada barnen och byta sängkläder i sängarna. Får besök på påskafton, på långfredag ska vi storhandla lite mat och köpa vårskor till småtjejorna. Ska kolla efter en softshell jacka till mig också. Vill gärna ha en sånn, bra jacka att bara slänga på sig när man knallar iväg till dagis med barnen.
Det är ju även marknad i stan vid mälaren, är det fint väder kanske vi kikar förbi där en sväng också. 

Nu är det sovdags här. Kramis. OCH GLAD PÅSK!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0